December 04, 2020, 04:56:27 AM
News: Hey, we have forums!
  Pages: 1 [2] 3
Print
Author Topic: 2007.12.07 Full Version Patch - Fixes Start Problem  (Read 45909 times)
neadlak
Mini Bit
**
Posts: 9


View Profile
« Reply #15 on: December 08, 2007, 03:45:30 AM »

Alec - I just sent my debug.log to that gmail account, but it's identical to the kegel's.

I restarted my machine and it's still not working, so I doubt it's a rogue process.

Darn, this topic moves fast.
Logged
Alec
Administrator
Dream Bit
**********
Posts: 2211



View Profile Email
« Reply #16 on: December 08, 2007, 03:46:10 AM »

Yeah, let's fix this shit.

Does the demo work? Maybe its something to do with keys.
Logged

chaoticevl
Bit
***
Posts: 13


View Profile Email
« Reply #17 on: December 08, 2007, 03:46:28 AM »

my debug log

DSQ init
Mipmaps Enabled
DeveloperKeys Disabled
VoiceOvers Enabled
Init Graphics Library...

windows xp,
i have a 2 ghz processor
 and i have a ati mobil radeon x1600 video card

and no extra processes running
Logged
neadlak
Mini Bit
**
Posts: 9


View Profile
« Reply #18 on: December 08, 2007, 03:47:24 AM »

Forgot to mention! I cleaned my reg key from windows registry, reinstalled, and it still died (no clean first-run like last time)

I'm DLing the demo package now.
Logged
Alec
Administrator
Dream Bit
**********
Posts: 2211



View Profile Email
« Reply #19 on: December 08, 2007, 03:47:46 AM »

Thanks. Smiley
Logged

Kegel
Guest
« Reply #20 on: December 08, 2007, 03:50:20 AM »

Anyone else clean their registry with ccleaner after install? 

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BITBLOT_Aquaria

That is the only registry key I can find referring to aquaria. 
Logged
chaoticevl
Bit
***
Posts: 13


View Profile Email
« Reply #21 on: December 08, 2007, 03:53:21 AM »

i just did that myself just in case.
Logged
neadlak
Mini Bit
**
Posts: 9


View Profile
« Reply #22 on: December 08, 2007, 03:54:44 AM »

I found only one relevant key with a search for the phrase "Aquaria" - I will assume it was the same as yours, Kegel.

Alec - Demo runs once... runs twice.

Full version (installed in parallel to default folder) is still error-ing out.
Logged
Alec
Administrator
Dream Bit
**********
Posts: 2211



View Profile Email
« Reply #23 on: December 08, 2007, 03:56:07 AM »

neadlak, do you have an IM?
Logged

neadlak
Mini Bit
**
Posts: 9


View Profile
« Reply #24 on: December 08, 2007, 03:58:36 AM »

Personal messaged to you, Alec.
Logged
chaoticevl
Bit
***
Posts: 13


View Profile Email
« Reply #25 on: December 08, 2007, 04:04:37 AM »

Well I've tried the demo as well worked the first time, exited and altered the config exactly like i did with the real version and it still worked, so i'm confused.
Logged
illithid235
Bit
***
Posts: 35


illithid235
View Profile Email
« Reply #26 on: December 08, 2007, 04:07:15 AM »

Demo worked for me three times, ran flawlessly without any problems.
Logged

Things need not have happened to be true. Tales and dreams are the shadow-truths that will endure when mere facts are dust and ashes, and forgot. - Morpheus
Alec
Administrator
Dream Bit
**********
Posts: 2211



View Profile Email
« Reply #27 on: December 08, 2007, 04:18:29 AM »

Possible fix!: http://bit-blot.com/aquaria_full_patch.zip
Logged

chaoticevl
Bit
***
Posts: 13


View Profile Email
« Reply #28 on: December 08, 2007, 04:25:01 AM »

Not quite sure what you did but so far that patch seems to be working for me at least.
Thank you.
Logged
Alec
Administrator
Dream Bit
**********
Posts: 2211



View Profile Email
« Reply #29 on: December 08, 2007, 04:26:44 AM »

Great news! Thank you guys so much for helping me fix it. Smiley

(hopes its fixed for good)

I'll upload a new full build to Plimus when I get a chance.
Logged

  Pages: 1 [2] 3
Print
Jump to: