October 27, 2020, 06:28:45 AM
News: Hey, we have forums!
  Pages: [1]
Print
Author Topic: I lose my game EVERY time I exit Aquaria.  (Read 5185 times)
Sabby
Mini Bit
**
Posts: 2


View Profile Email
« on: November 01, 2014, 08:23:13 PM »

For some reason, my save folder was set to Read Only, so there was no saves. I changed it and started my game again. I saved, checked my folder, and there were saves there. Great! I think. It's working now. I play for about 4 hours, stop, come back later, and my save file is an old one, only about a half an hour into the game. I check my save folder again, and it's back to Read Only.

I don't know what to do. I'm the Administrator and all the permissions are set up right. I literally can't progress, everything I do will just be lost.
Logged
False.Genesis
Global Moderator
Super Bit
**********
Posts: 460


PRESS COMPILE FOR RAINBOWS

489981073
View Profile WWW
« Reply #1 on: November 02, 2014, 12:01:17 AM »

I assume you use windows vista or newer.

First, make sure you use a new version, second, don't run the game from C:\Program Files\... or whereever programs are installed by default. Aquaria writes to its own program dir which is sorta wonky on vista and up -- instead of running as admin, just move it somewhere where your normal user has write access. C:\mygames\whatever.

Does that help?


Note to self: This should be fixed someday, can only get worse with win8 and up...
Logged

Sabby
Mini Bit
**
Posts: 2


View Profile Email
« Reply #2 on: November 02, 2014, 01:37:53 AM »

I'll try that and get back to you Smiley If it works, this should really be a sticky.

Edit: Not only did it work, it restored my lost save! No idea how, but I'm not complaining. Thanks for the help Smiley
« Last Edit: November 02, 2014, 02:47:53 AM by Sabby » Logged
  Pages: [1]
Print
Jump to: